Lesomschrijving

Zumba – Woensdag 19:30 – 20:30 Sportcentrum Kralingen

Al dansend een workout doen op opzwepende muziek? Met zumba dans èn fitness je tegelijk. Door de routine leer je gemakkelijk de danspassen aan en is het voor iedereen te volgen.

 • Betaal per les of betaal minder bij aanschaf van een rittenkaart.
 • Regelmatig aantrekkelijke acties.
 • Gratis toegang tot verschillende events m.b.t. voeding.
 • Vrijblijvend informatie m.b.t. voeding, gezondheid en leefstijl.
 • Korting op voedings-en leefstijlproducten
 • Korting op clinics

Boek les

Yoga

Vinyasa flow Maandag 19:00 – 20:00 Sportcentrum Kralingen
Yin yoga Maandag 21:00 – 22:00 Sporthal Schuttersveld

Binnen yoga is er ruimte voor alle niveaus en wordt er rekening gehouden met eventuele blessures. De docente weet verschillende vormen van een pose aan te bieden en kan vertellen hoe je bijvoorbeeld blokken gebruikt om  je te ondersteunen in een oefening.

Vinyasa flow is een actieve les waarbij je werkt aan een sterker lichaam, betere weerstand en goede houding. Bij deze vorm van yoga gebruik je je adem om het ritme van je oefeningen te bepalen en focus te bewaren.

Yin yoga is een vorm van yoga gericht op het vinden van meer ruimte in spier- en bindweefsel door tot wel 2-5 minuten in poses te blijven. De oefeningen en lessen helpen om meer te leren ontspannen zonder meegesleurd te worden in gedachten en leren je beter de reacties van je lichaam te begrijpen.

Wil je weten of yoga wat voor jou is? Informeer dan vooraf of kom een keer meedoen.
Heb je een eigen yogamat? Neem die dan mee naar de les.

Boek les

(Paramedisch) Fitgym Binnentraining – Vrijdag 11:00 – 12:00 Sporthal Schuttersveld 

Tijdens de fitgymlessen train je in een zaal aan je kracht en conditie. Dit kan door oefeningen of in spelvorm. De lessen zijn laagdrempelig en de oefeningen worden stap voor stap uitgelegd. Het tempo ligt wat lager dan bij een gemiddelde groepsles maar is daardoor niet minder intensief of effectief. De les is hierdoor uitermate geschikt voor senioren, de net beginnende sporter of sporters met lichamelijke klachten.

 • Rittenkaarten geldig voor elke beschikbare lessen
 • Betaal per les of betaal minder bij aanschaf van een rittenkaart.
 • Regelmatig aantrekkelijke acties.
 • Gratis toegang tot verschillende events m.b.t. voeding.
 • Vrijblijvend informatie m.b.t. voeding, gezondheid en leefstijl.
 • Korting op clinics

Les boeken

(Paramedisch) Fitgym Buitentraining – Langepad Kralingen

LET OP: Dit betreft een nieuwe les. Bij voldoende animo zal de les van start gaan. Inschrijvingen hiervoor zijn reeds gestart. Neem contact met ons op als u zich hiervoor wil inschrijven of meer informatie wilt. Dit kan zowel telefonisch als via mail.

Samen met een kleine groep van minimaal 3 deelnemers wandelt u buiten en doet u tussendoor spierversterkende oefeningen. Lekker in de buitenlucht en met uitzicht op de natuur of alles wat ons passeert. U traint op een laagdrempelige manier het gehele lichaam op kracht en conditie. Ideaal voor de beginnende sporter, de oudere sporter of de sporter met fysieke klachten.

Verzamelplaats nader te bepalen.
Meld u eerst aan om te kijken of er voldoende deelnemers zijn.

Boek les

Facebook