Over ons

La MoVista Sport & Dans

Na ruim 10 jaar is La MoVista uitgebreid in een organisatie die verdergaat dan het fysieke BEWEGEN alleen. Samen met u kijken we wat ù in beweging brengt. Waar voelt u zich goed bij op zowel fysiek als mentaal vlak? Ligt uw interesse bijvoorbeeld op het gebied van sport en gezondheid, of in de kunstdisciplines zoals dans, theater of schilderen? Wij brengen u dan graag in beweging en helpen u op weg in dat wat u beweegt.

Werkwijze

Wij geloven in de vicieuze cirkel dat wanneer u iets doet wat u leuk vindt, rust komt op mentaal vlak en u zich fysiek beter gaat voelen. U gaat beter voor uzelf zorgen. Dit gunnen wij natuurlijk iedereen; jong tot en met oud. Om dit voor u inzichtelijk te maken, kunt u bij ons terecht voor een breed palet aan WORKSHOPS, CLINICS en RETREATS. Sinds 2017 kunt u ook deelnemen aan de REGULIERE LESSEN op onze EIGEN LOCATIE. Op deze manier hopen wij dat u zich kunt oriënteren en ontwikkelen binnen een discipline die u aanspreekt.
Om deelnemers optimaal te laten bewegen in dàt wat hen beweegt, gaat onze begeleiding verder dan alleen het lesgeven: onze voedingscoaches en mentalcoaches bieden vrijblijvende informatie  over VOEDING, GEZONDHEID en BEWUSTZIJN. Daarnaast kunnen deelnemers periodiek fitchecks laten afnemen waarbij de deelnemer inzicht krijgt in zijn of haar algehele conditie en de keuze heeft om zich daarin te laten begeleiden.

Wist u dat !

 • La MoVista is opgericht in 2006 als een showdansgroep bestaande uit vijf danseressen en twee dansers?

 • Geïnspireerd was door hun afkomst en dansachtergrond, en La MoVista daarom gericht was op het laten zien van hun eigen visie op de dans?

 • Dat de naam La MoVista vrijvertaald is afgeleid van de woorden ‘MOVE en ‘VISTA’?
 • Dat MOVE + VISTA staat voor ‘Onze eigen visie op Bewegen’.
 • Dat wij u ook graag zien bewegen in dàt wat ù beweegt? En dat dat juist alles kan zijn?

Uniek hierbij is de aanpak per doelgroep:

peuters en kleuters

kids

volwassenen

vrouwengroepen

senioren

vrouwen in of na de zwangerschap

mensen met fysieke klachten

Hebt u als bedrijf, instelling, school, BSO of particulier interesse in één van de workshops, clinics of lessen? Dan hebben wij een gevarieerd aanbod op het gebied van KUNST, CULTUUR, SPORT en WELZIJN. Wij komen naar uw eigen locatie of we helpen mee met het vinden van een passend alternatief. Informeer naar de mogelijkheden en neem alvast een kijkje bij ons aanbod. Het team van PROFESSIONALS deelt deze kennis en liefde graag met u!

Kortom: Laat u meeslepen in de wereld van La MoVista en
Beweeg in wat ù Beweegt!

Redenen om LMV danslessen te volgen!

Voor elk wat wils

Vriendelijk personeel

Een Gratis proefles

Ons team

Maryati Serluï

Maryati Serluï

Trainster / Eigenaresse
Ik wens voor jou dat je altijd in jezelf zult blijven geloven. Dat je je eigen weg met veel overtuiging zult bewandelen. Dat je zijwegen je meer verrijking zullen brengen als je een keer niet gelijk je doel bereikt. Dat je de weg naar je doelen zult waarderen. Dat je rust vindt in alles wat je doet. Zodat je voor alles duizend procent kunt genieten of tenminste leren... Beweeg in wat joù beweegt!
Eva

Eva

Coach
Eva is een ervaren coach met een bijzondere interesse in persoonlijke ontwikkeling en het geluk van andere mensen. Zij combineert haar kennis uit verschillende opleidingen (o.a. orthopedagogische wetenschappen, coaching en persoonlijke ontwikkeltrajecten) met jarenlange werkervaring in de geestelijke gezondheidszorg en een flinke dosis levenservaring om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen.
Jody

Jody

Trainer Zumba & Kids
Ik vind het heerlijk om les te geven omdat ik op deze manier mijn passie kan overbrengen op mensen die ook willen (leren) dansen of bewegen op muziek. Als de leden met een voldaan gevoel de les verlaten en met plezier blijven komen, is mijn doel bereikt.

Wat zeggen mensen over La Movista

Kwaliteit 91%
Klassen 90%
Service 97%
Professionaliteit 94%
Ondersteuning 85%

Neem Contact op

  Heeft u vragen of opmerkingen? Of wilt u een boeking plaatsen? Schrijf uw vragen, wensen en gegevens op via het contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  U kunt ons ook bereiken via onze contactgegevens.

  Facebook