Workshops

Zoekt u een workshop om invulling te geven aan uw programma? 
Onze gediplomeerde docenten en young professionals nemen u met veel plezier mee in de verschillende workshops. Door de professionaliteit van onze docenten en de opzet van de workshops zijn de workshops geschikt voor elke gelegenheid. Zo worden de workshops door het entertainmentgehalte vaak ingezet voor evenementen, maar de workshops zijn ook uitermate geschikt voor educatieve doeleinden.

Heeft u een bepaald thema in gedachten? Geef het door en het wordt verwerkt in de workshops.

Neem hier alvast een kijkje in de mogelijkheden en laat u verrassen door het gevarieerde aanbod aan workshops. Al enthousiast? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden en tarieven of een brochure. U kunt rekenen op een op maat gesneden advies.

WorkshopDisciplineDoelgroep
Dans Peuter & Ouder Bewegen op Muziek Kidsdance (v.a. 2 jaar) Klassiek (v.a. 4 jaar) Jazzdans Moderne dans Showdans Streetdance Hiphop Popping&Locking Breakdance Housedancing Acrobatiek Culturele Dansworkshops Oriëntaalse buikdans Thema-Dansworkshops Hoola Hoop Ideaal voor Primair en Voortgezet Onderwijs/BSO en particuliere evenementen zoals kinderfeesten en vrijgezellenfeesten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een boeking.
Sport – Groepsfitness – Spel – Oud-Hollandse Spellen Zumba Total Body Workout Bootcamp (kids) Gladiator Kids Zelfverdediging (kids, volwassenen, vrouwengroepen Hoolahoop Seniorengym Zwanger & Fit Corestability Hardlooptechniek Body & MInd Yoga Tai Chi Deze workshops zijn behalve voor het Primair en Voortgezet Onderwijs/BSO en particuliere evenementen ook zeer geschikt voor welzijnsinstellingen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een boeking.
Drama Expressie Toneel Eindmusical Themagericht Ideaal voor Primair en Voortgezet Onderwijs/BSO en particuliere evenementen zoals kinderfeesten en vrijgezellenfeesten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een boeking.
Kunst & Vrije Tijd Schilderen Graffitti Fotografie Sieraden maken Cupcakes versieren Textiel versierenIdeaal voor Primair en Voortgezet Onderwijs/BSO en particuliere evenementen zoals kinderfeesten en vrijgezellenfeesten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een boeking.
Voeding & Gezondheid Gezellig & Gezond Eten Super Chefs (Voedingscentrum) Groepsworkshops Persoonlijk advies(BGN) Herbalife Producten Ideaal voor een informatiebijeenkomst, ouderochtenden of voor welzijnsinstellingen.
De workshops Gezellig & Gezond eten en Super Chefs worden ook ingezet als bredeschoolactiviteit. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een boeking.
Zelfvertrouwen Zelfverdediging Fotoshoot (presentatie, zelfbeeld) Ideaal voor Primair en Voortgezet Onderwijs/BSO en particuliere evenementen zoals kinderfeesten en vrijgezellenfeesten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een boeking.
Overig

Staat uw idee er niet bij? Geen probleem. Neem contact met ons op en wij komen samen tot een unieke oplossing!

Facebook