Peuter & Ouder Bewegen op Muziek

Peuter & Ouder Bewegen op Muziek

LET OP: Dit betreft een nieuwe les. Bij voldoende animo zal de les van start gaan. Inschrijvingen hiervoor zijn reeds gestart. Neem contact met ons op als u zich hiervoor wil inschrijven of meer informatie wilt. Dit kan zowel telefonisch als via mail.

Een leuk uitje voor uw jonge kind en u als ouder of verzorger! Tijdens de lessen maakt uw kind spelenderwijs kennis met verschillende vormen van bewegen, zoals bekend in o.a. de turnsport. Verschillende thema’s of sprookjes komen aan bod en zal er veel worden gezongen. Op deze manier hebben we ook aandacht voor de dansante beweging. Al bewegend op muziek leert uw kindje verschillende ritmes en nieuwe woorden aan, en leert het op een verrassende manier de wereld kennen. Natuurlijk is het spelen met nieuwe vriendjes en vriendinnetjes ook een geweldige ervaring!

Een aantrekkelijke actie, speciaal voor deze les is de maandkaart. Voor 25 euro koopt u een maandkaart waarmee uw kindje kan deelnemen aan de Peuter & Ouder-lessen, maar ook u als volwassen deelnemer, 4 keer per maand kan meedoen met de beschikbare lessen. In principe betaalt u dus 25 euro voor 8 lessen per maand. Bovendien maakt het voor ons niet uit wie als volwassene komt sporten met de kaart: u beslist zelf of het uw partner is, een opa of oma of een vriend of vriendin. Waarom? Omdat wij geloven dat zo vroeg mogelijk bewegen belangrijk is voor de totale ontwikkeling. 

Event Hours

Vrijdag
10:00 - 10:45

Event Details

Categories
Facebook